بوسى كات
[مشرف قسم]
عدد المشاركات : 173 نشاطى فى المنتدى : 5557 التقيم : 8 تاريخ التسجيل : 21/02/2010 اعمل جاهدا على ارضاء الاخرين المزاج : مبسوطة مزاجى :
| موضوع: طبق اسباكيتي ايطالي الإثنين فبراير 22, 2010 6:13 pm | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] المقادير .. صحن صدور دجاج حسب الكمية اللي تحتاجينه ..2 من عصير ليمونه..ملعقة زيت ..ملعقة بهارات ناعمة..ملعقة كبيرة ثوم ناعم..رشه ملح وملح صيني..فنجان شاي بقدونس وكة خضراء مفروم خشن موناعم..الطريقة :يخلط المقادير مع بعض نتبلها ونتركها عالاقل نص ساعه وكل ما طولنا كانت النكهة ناخذ المقلا المخصص للشوي وبدون زيت وحطي الدجاج وقلبيه لين ينضج وتقدم مع مكرونة فيتو تشيني او اي نوع من المكرونةملااااااحظة لعمل الصوصبنفس المقادير ناخذ 3 ملاعق اكل منها عشان النكهه ونتبله بشويه ملح +ونضع فنجان شاي كريمةالخفق مع عصير اليمونه ويخلط في الخلاط لين يثقل الخليط وتقدم.. | |
|
narjes
[عضويةV.I.B]
عدد المشاركات : 332 نشاطى فى المنتدى : 5708 التقيم : 5 تاريخ التسجيل : 01/09/2009 مزاجى :
| موضوع: رد: طبق اسباكيتي ايطالي الإثنين فبراير 22, 2010 8:13 pm | |
| tisalam idek naterin 2al mazide | |
|
shqawaa
[مؤسس الموقع]
عدد المشاركات : 535 نشاطى فى المنتدى : 1216108 التقيم : 2 تاريخ التسجيل : 12/07/2009 حبيب اخر حاجة المزاج : مهــــــــ اخر حاجة ـــــيبر مشكلتك انك ملاك شاغل الدنيا بغلاك لوعيونى ما تراك قلبى واحساسى معاك
معلش يا قلبى مكتوب عليك كدة مزاجى :
| موضوع: رد: طبق اسباكيتي ايطالي الإثنين فبراير 22, 2010 11:01 pm | |
| انتى قولتى ايه على العموم مش مهم جوعتونى يسلمووووووووو على الموضوع الرائع دا تقبلى مرورى | |
|
بوسى كات
[مشرف قسم]
عدد المشاركات : 173 نشاطى فى المنتدى : 5557 التقيم : 8 تاريخ التسجيل : 21/02/2010 اعمل جاهدا على ارضاء الاخرين المزاج : مبسوطة مزاجى :
| موضوع: رد: طبق اسباكيتي ايطالي الإثنين مارس 01, 2010 4:03 pm | |
| | |
|
shqawaa
[مؤسس الموقع]
عدد المشاركات : 535 نشاطى فى المنتدى : 1216108 التقيم : 2 تاريخ التسجيل : 12/07/2009 حبيب اخر حاجة المزاج : مهــــــــ اخر حاجة ـــــيبر مشكلتك انك ملاك شاغل الدنيا بغلاك لوعيونى ما تراك قلبى واحساسى معاك
معلش يا قلبى مكتوب عليك كدة مزاجى :
| موضوع: رد: طبق اسباكيتي ايطالي الثلاثاء مارس 02, 2010 2:45 am | |
| | |
|